De gemeente Beverwijk werkt samen met de gemeente Heemskerk en Velsen aan een nieuw beleidsplan Jeugd. Wij willen met jongeren en ouders in gesprek die het afgelopen jaar een jeugdhulpvraag hadden. We willen graag horen wat uw ervaringen met hulp zijn. Wat gaat er volgens u goed? Maar ook: wat kan er beter?

Hiervoor worden er twee groepsgesprekken georganiseerd één voor ouders en één voor jongeren. Woensdag 25 januari vanaf 18:00 uur tot 21:00 is het eerste gesprek met ouders van jongeren die het afgelopen jaar een hulpvraag hadden. Voor eten wordt gezorgd. Ook is er een bedankje voor de deelnemers.

Aanmelden is nodig voor het groepsgesprek van 25 januari in het Kennemertheater met ouders: geef uw naam, mailadres en telefoonnummer door aan de onafhankelijke gespreksleider Loes ter Horst email: loes@dexpeditie.nl, zij neemt contact met u op.

Voor het gesprek met jongeren wordt nog een datum gepland. Hiervoor aanmelden kan bij de gespreksleider Loes ter Horst, email:loes@dexpeditie.nl

De contactinformatie wordt alleen gebruikt om de deelnemer te bereiken voor de spiegelbijeenkomst en het delen van het verslag na afloop. De gegevens worden niet bewaard.