Hoe kunnen we inwoners met schulden helpen?

Wij willen dat meer mensen met schulden goed geholpen worden. Wil jij als inwoner met ons meedenken hierover? De Participatieraad wil graag met inwoners in contact komen over deze 3 onderwerpen:

1. Hoe kan de gemeente inwoners helpen om te voorkomen dat ze in de schulden komen?
  2. Een probleem is dat inwoners geen hulp vragen. Of als het al bijna te laat is. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat inwoners (eerder) om hulp vragen?
  3. Er zijn verschillende activiteiten die inwoners al oplettend maken om zich niet in de schulden te steken. Heeft u daar ervaring mee? Heeft u voorstellen hoe het beter kan?

Wil je meedenken?  Mail Yvonne Kerkwijk van de Participatieraad Heemskerk: yvonne.kerkwijk@participatieraadheemskerk.nl. Geef je naam/telefoonnummer of e=mailadres door en er wordt contact met je opgenomen. De Participatieraad gaat veilig met jouw gegevens om.

Recente nieuwsberichten